Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina Business ]

15. 05. 2016. 23:42 >> 23:25

PRVI KVARTAL

Marina Bar u plusu 120.000

Kompanija Marina Bar završila je prvi kvartal sa neto dobitkom od 119,75 hiljada eura, 1,7 puta većim nego u istom periodu prošle godine.



Prema podacima iz izvještaja o poslovanju, koji je objavljen na sajtu Montenegroberze, poslovni prihodi preduzeća su na kraju marta iznosili 266,1 hiljadu eura, što je 30 odsto više nego u uporednom periodu.

Poslovni rashodi kompanije porasli su 10,7 odsto na 150,1 hiljadu eura. Na zarade, njihove naknade i ostale lične rashode odnosilo se 107,5 hiljada eura, amortizaciju i rezervisanja 12 hiljada, a na materijal 6,3 hiljade. Ostali poslovni rashodi dostigli su 24,26 hiljada eura.

Ukupna aktiva Marine na kraju marta vrijedila je 10,45 miliona i bila je 4,6 odsto veća nego u istom prošlogodišnjem periodu. Akumulirani gubitak je dostigao 903,44 hiljade eura, neraspoređena dobit 1,66 miliona, a kratkoročna rezervisanja i obaveze 793,93 hiljade eura.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније