Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

06. 02. 2013. 22:12 >> 22:11

TURISTIČKE NAGRADE

Priznanje češkog turoperatora Slovenskoj plaži

Budvanskom turističkom naselju Slovenska plaža uručeno je priznanje jednog od najznačajnijih turoperatora sa tržišta Češke, agencije Vitkovice turs, za prvoklasne usluge u turističkoj sezoni 2012. godine.

 

Turističkom naselju Slovenska plaža, koje posluje u sastavu hotelske grupe Budvanska rivijera, priznanje je uručeno na Međunarodnom sajmu turizma Holidej vrld /Holiday World/, koji se održava u Pragu.

Direktor marketinga u HG Budvanska rivijera, Sanela Kahrović, rekla je agenciji Mina business da je priznanje rezultat ocjene čeških gostiju i stručnjaka, koji su prošle sezone boravili u Slovenskoj plaži, a koji su bili jako zadovoljni pruženim uslugama i koji će zbog toga i ove sezone doći u još većem broju.


 

Kako je pojasnila, priznanje je na Sajmu primio izvršni direktor HG Budvanska rivijera, Vule Tomašević, koji je prisutne upoznao sa novim kvalitetom ponude te kompanije, kao i sa dobijenim sertifikatom Eco label za turističko naselje Slovenska plaža u Budvi i sertifikatom Evropske unije za brigu i očuvanje zaštite životne sredine.

Prema informacijama čeških partnera turoperatora Vitkovice turs, Kovoturs, Čedok, Viktorija i CK Poznani, dodala je ona, interesovanje čeških gostiju za ovogodišnju turističku sezonu je veliko, pa se očekuje porast njihovog broja za desetodsto u hotelima HG Budvanska rivijera.

Kahrović je saopštila i da će prvi češki turisti stići će sredinom maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније