Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

19. 04. 2016. 19:20 >> 19:04

UNAPREĐENJE SARADNJE

Prvi konkretni razgovori "Plantaža" i Maltežana

Predstavnici kompanije “13. Jul Plantaže” ugostili su delegaciju Malte, s kojom su razgovarali o mogućnostima unapređenja saradnje, imajući u vidu da ta mediteranska zemlja ima vinogradarsku tradiciju dugu dva milenijuma.

Ambasador Malte u našoj zemlji Jose A. Herera, načelnik Parlamentarnog Sekretarijata za konkurentnost i ekonomski razvoj Šarlon Gouder i počasni konzul te države u Crnoj Gori Ticiano Mousu su tokom obilaska vinskog podruma "Šipčanik" mogli da se uvjere u kvalitet vrhunske proizvodnje najpoznatijih vina “13 jul Plantaže”, saopšteno je iz te kompanije.

Gosti iz Malte će se sjutra sastati s visokim crnogorskim zvaničnicima, dok će na Vili Gorica u 1 sati biti upriličeno potpisivanje Sporazuma između dvije Vlade o bilateralnoj saradnji u oblasti nauke i tehnologije. Za četvrtak je planirana posjeta Kotoru i sastanci sa predstavnicima Instituta za biologiju mora i Pomorskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније