Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina-biznis ]

15. 03. 2016. 08:43 >> 08:28

DVA OBJEKTA

Stigla ponuda za imovinu Oboda

Kompanija Humci sa Cetinja jedina je dostavila ponudu za kupovinu dva objekta Elektroindustrije Obod, po ponuđenoj cijeni od 140,28 hiljada eura.

To je prva ponuda za kupovinu imovine cetinjske fabrike u posljednje četiri godine, prenose Dnevne novine.

Ta kompanija, koja se bavi veleprodajom nafte i naftnih derivata, ukupno je ponudila 140,28 hiljada EUR za kupovinu dva objekta u kojima planira da proširi djelatnost i otvori 16 novih radnih mjesta.

Stečajni upravnik, Nikola Vujačić će odluku o ponudi donijeti do petka.

Zastupnik cetinjske kompanije, Duško Jovović kazao je Dnevnim novinama da ne vidi razlog da se njihova ponuda ne prihvati, posebno imajući u vidu da je ona jedina prtistigla na oglas.

“Takođe smo za kupovinu objekata ponudili više nego što je traženo”, dodao je Jovović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније