Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

08. 03. 2016. 16:41 >> 20:31
4

CRBC ODABRAO

Hrvatska firma partner u gradnji autoputa

Kineska kompanija China Road and Bridge Corporation (CRBC) izabrala je kao partnera za gradnju autoputa Bar-Boljare hrvatsku firmu Skladgradnja iz Splita, čiji su predstavnici danas potpisali ugovor vrijedan preko 34,5 miliona eura, prenosi portal Seebiz.eu

Ugovor se odnosi na izvođenje radova na dionici Smokovac - Uvač - Meteševo, na autoputu Bar-Boljare koji će povezati sjever i jug Crne Gore.

Ugovor vrijedan preko 34,5 miliona eura obuhvata izgradnju mostova, tunela i brojnih podvožnjaka, potpornih zidova i radova na trasi.

Ugovor su danas u Podgorici potpisali direktori Skladgradnje, Slaven i Jozo Žužul, uz prisustvo kineskih investitora i hrvatske ambasadorke Ivane Perić.

Direktor Skladgradnje Slaven Žužul zahvalio je CRBC-u na izboru i ukazanom povjerenju. 

“Raduje nas saradnja sa velikom kineskom kompanijom i ovo je početak uspješne saradnje ne samo na ovom, nego i na budućim projektima firme CRBC koja, sa svojih 50 hiljada zaposlenih i poslovnom mrežom širom svijeta, ostvaruje velike rezultate”, naveo je Žužul. 

Početak radova, kako je kazao, očekuje se za mjesec dana, a najavio je da će njegova firma zaposliti oko 200 radnika. 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније