Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina Business ]

21. 01. 2016. 12:39 >> 12:24

"PORTO MONTENEGRO"

Regentu nagrada za najbolji luksuzni hotel

Renomirana slovenačka revija "Kongres" dodijelila je hotelu Regent Porto Montenegro nagradu Najbolji luksuzni hotel za kongrese i konferencije /Top Luxury Resort Meetings hotel/.

Nagrada je, kako je saopšteno iz Regent Porto Montenegra, uručena na ceremoniji u okviru berze MICE turizma Conventa, koji se danas završava u Ljubljani.

"Nagradu je u ime hotela preuzeo direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro, Roko Palmic. Informacija o ovoj nagradi objavljena je krajem prošle godine, a dodijelio je žiri koji je hotel posjetio tokom prošle godine bez prethodne najave", navodi se u saopštenju.

U ukupnom bodovnom sistemu, hotelu Regent Porto Montenegro dodijeljena je ocjena 4,9 od ukupno pet bodova.

Palmic je rekao da nagrada u toj kategoriji predstavlja potvrdu da pružaju kvalitetnu, šta više, izuzetnu uslugu kada su u pitanju poslovni, korporativni događaji, da su uradili mnogo na njihovoj promociji i da će svakim narednim korakom opravdati stečenu reputaciju.

"Conventa je idealna prilika da se predstavimo poslovnom svijetu i profesionalcima iz MICE oblasti turizma, čime stičemo priliku da popunimo hotelske kapacitete i u izazovnom dijelu godine", naveo je Palmic.

Pored nagrade, predstavnici hotela Regent Porto Montenegro učestvovali su na redovnom dijelu berze Convente.

"Ovogodišnja Conventa, osma po redu, okuplja više od 140 izlagača iz 14 zemalja, a svi oni imaju priliku svoju ponudu prezentovati profesionalcima iz oblasti poslovnog turizima. Već provjereni sistem susreta 'jedan na jedan', omogućava direktno i efikasno predstavljanje hotelskih potencijala kada su u pitanju poslovni sadržaji, organizacija poslovnih događa, kongresa i seminara", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније