Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

21. 01. 2016. 12:13 >> 11:58

MONTENEGROERLAJNZ

Do metropola po cijeni od 99 do 199€

Nacionalni avioprevoznik, Montenegroerlajnz, ponudio je putnicima akcijske cijene povratnih karata po cijeni od 99 do 199 eura, zavisno od destinacije, sa svim taksama.

 

Promotivne cijene karata važe i za  putovanja započeta u inostranstvu.

"Tako, u ovom periodu, povratna karta sa svim taksama za i iz Beograda do Podgorice ili Tivta iznosi 99 eura, Ljubljane 105 eura, Rima 149 eura, Beča 159 eura, Ciriha i Frankfurta 175 eura, Pariza 185 eura i Moskve 199 eura", saopštio je Montenegroerlajnz.

Broj sjedišta po ovim cijenama je ograničen.

"U okviru nove zimske akcije, povratne karte sa svim taksama moguće je kupiti po cijenama od 99 do 199 eura, u zavisnosti od destinacije. Svi zainteresovani putnici  mogu da rezervišu i kupe karte od 22. do 31. januara, a period u kome se putovanja  trebaju realizovati  je od 22. januara do 30. aprila 2016. godine", saopštio je Montenegroerlajnz. 

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Montenegroerlajnza, svim autorizovanim agencijama u zemlji i inostranstvu, pozivom kontakt centra na 19804 ili putem web sajta www.montenegroairlines.com.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније