Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

19. 12. 2015. 22:02 >> 22:00

JAVNI POZIV

Istraživaće resurse Šaskog jezera i Bojane

Na osnovu Sporazuma o zajedničkoj realizaciji projekta „Održivi razvoj morskog i obalnog ekosistema Opštine Ulcinj“, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja raspisalo je Javni poziv za istraživanje i procjenu resursa Šaskog jezera i rijeke Bojane.

Cilj ovog Javnog poziva je izrada stručne studije o načinu i mjerama održivog korišćenja ribljeg fonda u ribolovnim vodama Šaskog jezera i rijeke Bojane. Izradom ove studije doprinijeće se održivom korišćenju i boljem upravljanju raspoloživim ribljim resursima Šaskog jezera i rijeke Bojane, navode iz Ministarstva poljoprivrede.

Kroz projekat „Održivi razvoj morskog i obalnog ekosistema Opštine Ulcinj“, koji finansira Vlada Kraljevine Norveške u saradnji sa Opštinom Ulcinj i Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja, obezbijeđena su sredstva za izradu stručne studije u iznosu od 10.000 eura.

Javni poziv je otvoren za sve naučne ustanove koje su registrovane u Crnoj Gori do 20. janura 2016.godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније