Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

11. 11. 2015. 08:21   >>  08:09 1

RAE SAOPŠTILA

Cijene struje početkom decembra

Cijene električne energije za krajnje potrošače biće objavljene početkom decembra, saopštili su predstavnici Regulatorne agencije za energetiku (RAE), dodajući da će do tada odlučiti i o zahtjevima energetskih subjekata.

Zahtjeve za utvrđivanje regulatorno dozvoljenog prihoda i cijena za drugi regulatorni period, koji počinje 1. januara, a završava 31. decembra, početkom septembra su dostavili EPCG, Crnogorski elektroprenosni sistem i Crnogorski operator tržišta električne energije.

RAE je, kako su istakli njeni predstavnici, uradila izvještaje o analizi dokumenata po zahtjevima energetskih subjekata, sa predlogom regulatorno dozvoljenog prihoda i cijena.

"Regulatorno dozvoljeni prihod i cijene su utvrđeni na osnovu podataka sadržanih u dokumentaciji, koju su subjekti dostavljali regulatoru do dana objavljivana izvještaja. Međutim, po odredbama Zakona o upravnom postupku, subjekti imaju pravo na dostavljanje dokumentacije sve do dana donošenja odluka RAE, dakle do kraja novembra", naveli su predstavnici regulatora.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније