Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

04. 11. 2015. 11:20 >> 11:08
2

STRATEŠKA SARADNJA

MA i Etihad potpisali Memorandum

Nacionalna kompanija Montenegroerlajnz i Etihad Airways potpisali su Memorandum o razumijevanju o strateškoj komercijalnoj saradnji. Montenegroerlajnz, kako je saopšteno, ostaje u 100% vlasništvu države Crne Gore.

 

Memorandum, kako je saopšteno, predstavlja prvi korak u realizaciji strateškog partnerstva između crnogorskog nacionalnog avio prevoznika i nacionalne avio kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja je jedna od svjetskih lidera u avio saobraćaju.

"Sporazumom je predviđeno da Etihad Airways pruži podršku Montenegroerlajnzu u poboljšanju organizacione strukture radi efikasnijeg upravljanja kompanijom, doprinese povećanju obima saobraćaja kroz koordinaciju i organizaciju letova zajedno sa partnerskim kompanijama, kao i da pomogne u optimizaciji flote i njenom efikasnijem angažovanju", saopšteno je iz Montenegroerlajnza.

Očekuje se da će, kako se navodi. strateška komercijalna saradnja sa Etihadom doprinijeti smanjenju troškova Montenegroerlajnza i postizanju profitabilnog poslovanja.

"Cilj je takođe da se poveća broj destinacija koje su dostupne za Montenegroerlajnz, ali i da se uveća broj putnika koji će se u Crnu Goru prevoziti nacionalnom aviokompanijom, bilo u ljetnoj, bilo u zimskoj sezoni, što će značajno ubrzati i unaprijediti razvoj turizma u Crnoj Gori", navode iz MA.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније