Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

24. 10. 2015. 10:01 >> 09:50

DELTA CITY

Danas sajam "Najbolje iz Crne Gore"

Sajam Najbolje iz Crne Gore, koji će okupiti 56 proizvođača iz svih krajeva države, počeće danas u šoping molu Delta City. Dvodnevna manifestacija biće otorena od deset do 22 sata.

"Proizvođači će na sajmu, koji organizuje agencija Advantage, predstaviti sve ono što nude kako sjever i jug, tako i centralni dio zemlje. Na sajmu će biti predstavljeni med i proizvodi od meda, maslinovo ulje, mliječni i proizvodi pravljeni od voća, vino, organski proizvodi Podgorice, razne vrste rakija, ljekovito bilje i žitarice“, navodi se u saopštenju organizatora.

Manifestacija je, iako mlada, na samom startu zabilježila veliki uspjeh i prošle godine okupila preko 30 crnogorskih proizvođača, čije je proizvode probalo više od 20 hiljada posjetilaca.

Cilj projekta je, kako se navodi, prije svega upoznavanje građana sa prehrambenim proizvodima koje nude crnogorski proizvođači.

Manifestacija Najbolje iz Crne Gore jedinstvena je prilika za proizvođače koji trenutno nijesu u mogućnosti da predstave svoj proizvod na pravi način, da ga plasiraju široj publici i od njega naprave brend koji će biti poznat i van granica Crne Gore.

Osim promocija potrošača, cilj projekta je i stvaranje svijesti i navike kod crnogorskih građana da kupuju domaće proizvode i na taj način doprinesu, ne samo zdravijem životu, već i razvoju crnogorske ekonomije.

Posjetioci manifestacije će imati priliku da probaju proizvode koji budu izloženi, da se upoznaju sa proizvodnom tehnologijom i receptima za pripremu jela. 

Na sajmu će kao i prošle godine biti izabrani najbolji i to u kategorijama med, vino, maslinovo ulje, sir, proizvod i najbolja prezentacija.

 

Mina business

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније