Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

05. 02. 2013. 14:25 >> 14:24

DIREKTORI – NAKNADE

Menadžment: Nijesu isplaćeni godišnji bonusi

U Kombinatu aluminijuma (KAP) nijesu isplaćeni godišnji bonusi, niti su planirani za naredni period, saopšteno je iz kompanije.

Iz menadžmenta podsjećaju da je prilikom isplate decembarske bruto zarade zaposlenima u KAP-u izdvojeno 1,8 miliona eura, što je na nivou prosjeka prethodnih mjeseci u prošloj godini.

»Pri tom, uzimajući u obzir teško finansijsko stanje KAP-a i značajan nedostatak osnovnih sirovina, nikakvi godišnji bonusi nijesu isplaćeni, niti su planirani za naredni period. Štaviše, neki članovi Odbora direktora su se još prošle godine dobrovoljno odrekli naknade koja im pripada u korist KAP-a«, navedeno je u reagovanju na tekstove u medijima u kojima se navodi da su članovi Odbora direktora i dijela menadžmenta KAP-a podijelili pola miliona EUR bonusa.

Uprava KAP-a je najavila da će od sudskih organa Crne Gore tražiti pravnu zaštitu, u cilju sačuvanja kako ličnog ugleda pojedinaca, tako i čitave kompanije.

»Očigledno je da je jedini cilj plasmana ovih neistina pokušaj da se privuče pažnja na svoje štampano izdanje, putem stvaranja smišljenog skandala i diskreditovanja uprave kompanije, u periodu izuzetno složene finansijske situacije. Zato poručujemo javnosti, a posebno našim zaposlenima, da ne nasijedaju na provokacije i špekulacije pojedinih štampanih medija«, zaključuje se u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније