Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

23. 10. 2015. 08:24 >> 08:32
2

BOLNICA U MELJINAMA

Vlada zatražila raskid ugovora s Atlas grupom

Vlada Crne Gore je na jučerašnoj sjednici pokrenula proceduru za raskid privatizacionog ugovora za bivšu Vojnu bolnicu Meljine, koja je prodata Atlas grupi, potvrđeno je Dnevnim novinama iz više izvora.

Raskid ugovora krajem aprila inicirala je Skupština opštine Herceg Novi glasovima svih odbornika, a raskid su tražili, jer vlasnik Atlas grupe Duško Knežević nije ispunio investicione obaveze.

Predstavnici Opštine naveli su u inicijativi za raskid ugovora da je Atlas grupa uložila tri miliona od predviđenih 119 miliona, dok je Savjet za privatizaciju nedavno konstatovao da je najveći problem to što je Atlas grupa podigla kredit od 11 miliona eura, a pod hipoteku je stavila objekte bolnice, što je suprotno ugovoru o privatizaciji.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније