Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

10. 10. 2015. 17:41 >> 17:29
1

MEĐUNARODNO PRIZNANJE

Luka Kotor dobila nagradu za preduzetništvo

Luka Kotor dobitnik je međunarodnog priznanja "Stvaratelji za stoljeća", za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.

„Luka Kotor, koja je ušla na listu 300 najusješnijih preduzeća Jugoistočne Evrope, kandidovana je od strane Unije poslodavaca Crne Gore“, saopšteno je iz Luke za Radio Kotor.

U periodu od četiri mjeseca, kako se navodi, 192 predlagača predložilo je 334 kandidata iz devet zemalja, prenosi Radio Jadran.

Na osnovu bodova koji je svaki laureat dobio, odluku je donio dvanaestočlani Međunarodni nezavisni komitet.

Svečanost dodjele nagrada održaće se u martu naredne godine. Biće prisutno 250 zvanica među kojima su državni zvaničnici, diplomate i predstavnici kompanija iz Srednje i Jugoistočne Evrope.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније