Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

10. 09. 2015. 08:17 >> 08:08
3

NA AUTOPUTU

CRCB: Bemaksu glavni radovi

Kineska kompanija China Road and Bridge Corporation (CRBC), koja gradi prioritetnu dionicu auto-puta Bar Boljare, odlučila je da za glavne radove angažuje crnogorsku građevinsku firmu Bemaks, saznaju Dnevne novine iz više izvora.

 

Ugovor o angažmanu preduzeća CRBC i Bemaks uskoro će biti potpisan, a crnogorska kompanija će izvoditi sve vrste građevinskih radova na više lokacija prve dionice auto-puta od Smokovca preko Uvača do Mateševa.

List piše da predstavnici CRBC-ja aktivno vode pregovore sa još crnogorskih kompanija, a konačan odabir i broj građevinskih preduzeća koja će učestovati u glavnim radovima biće najvjerovatnije poznat do kraja naredne nedjelje. 

Nakon toga, shodno zakonskoj regulativi, spisak novih kompanija koje CRBC planira da angažuje na gradnji prioritetne dionice auto-puta biće dostavljen Vladi Crne Gore na odobrenje, što je i posljednji korak za početak glavnih radova.

Kako sada stvari stoje, glavni radovi će početi do kraja septembra. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније