Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 07. 2015. 18:05 >> 17:56
11

NIMANBEGU - KUMBARO

Žele u kulturni kalendar Albanije i Kosova

Predstavnici Nacionalnog Savjeta Albanaca u Crnoj Gori zatražili su da Ministarstvo kulture Albanije podrži kulturne aktivnosti na područjima gdje žive Albanci u Crnoj Gori, kao i budu uključeni u zajednički kulturni kalendar koji su napravili Albanija i Kosovo.

To je saopšteno nakon današnjeg susreta predsjednika Nacionalnog Savjeta Albanaca u Crnoj Gori, Genci Nimanbegua i ministarke kulture Albanije Mirele Kumbaro.

Na sastanku u Ulcinju, kako je saopšteno iz NSA, razgovarano je o institucionalnoj saradnji između NSA i Ministarstva kulture Albanije.

Ministarka Kumbaro je izrazila spremnost za saradnju sa NSA u organizovanju raznih kulturnih aktivnosti.

NSA i Ministarstvo kulture Albanije su se složili da sačine Memorandum o saradnji između ove dve institucije.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније