Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 02. 2013. 14:32   >>  14:31

MUTNA VODA

Pljevljaci bez vode za piće

Građani Pljevalja, zbog povećane mutnoće, ne smiju piti vodu iz vodovoda, a do tada se mogu snabdijevati sa jedine gradske česme u parku Vodice.

 

Zbog povećane mutnoće, voda iz sva tri pljevaljska vodovoda, Pliješ, Jugoštica i Breznica, nije upotrebljiva za piće i može se koristiti samo za takozvane tehničke potrebe, saopšteno je iz Zdravstveno - sanitarne inspekcije u Pljevljima. Do tada građani će se vodom za piće snabdjevati sa jedine gradske česme u parku Vodice.

Problemi sa snabdjevanjem pitkom vodom su uobičajena pojava u najsjevernijem crnogorskom gradu, prije svega zbog dotrajale vodovodne infrastrukture koja uslovljava česta zamućenja i velike gubitke na mreži. 

Iz Zdravstveno-sanitarne inspekcije su kazali će o svim eventualnim izmjenama građani biti blagovremeno informisani.

 

Saša Bezarević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније