Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 03. 2015. 22:38 >> 22:32

DELTA SITI

Dobra ponuda na sajmu vjenčanja

U Podgoričkom šoping molu Delta Siti, u toku je šesti sajam vjenčanja "Vaša Bajka", koji organizuje marketing agencija Incognito.

Posjetioci i ovog puta na jednom mjestu mogu da pronađu sve što je potrebno za organizovanje vjenčanja, ali i da uživaju u zanimljivom pratećem programu, saopštili su iz Incognita.

"Učesnici su veoma zadovoljni posjetom, a posjetioci ne kriju oduševljenje dekoracijom prostora, ali i ponudom izlagača. Ono što nas posebno raduje je da su učesnici vrlo zadovoljni interesovanjem posjetilaca pa su mnogi i dogovorili brojne angažmane tokom sajma. U toku je i nagradna igra u kojoj mogu učestvovati svi posjetioci sajma i tako steći priliku da osvoje vrijedne nagrade koje su obezbijedili učesnici sajma“, kazala je menadžerka kreativnih komunikacija u toj agenciji, Danijela Knežević.

Tokom svečane ceremonije otvaranja, održan je modni performans brenda Angie&Me pod nazivom „Angie&Me Bajka” u toku kojeg su male i velike princeze na zanimljiv i neobičan način predstavile haljinice i suknjice od tila ovog brenda.

Drugog dana sajma održana je revija vjenčanica i svečanih haljina salona vjenčanica Pepeljuga iz Kotora. Modeli su nosili vjenčanice modne kuće Enozoani i svečane haljine kreatora Tarika Ediza. Za frizuru modela pobrinuo se Ranko Marković, a za šminku Andrea Vučković.

Izvlačenje imena dobitnika nagradne igre "Neka bude bajka" biće održano u nedjelju, u 19 sati, tokom svečane ceremonije zatvaranja ovogodišnje "Bajke". Radno vrijeme sajma je od 10 do 22 sata.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније