Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 04. 2013. 14:20   >>  14:35 4

PRESKUPE POMADE

Romini Vlahović kazna od 4.000 eura

Sudija Osnovnog suda u Podgorici Maja Zeković izrekla je zamjenici Osnovnog državnog tužioca Romini Vlahović kaznu od 4.000 eura, zbog krađe pomada u marketu u Podgorici.

Vlahovićeva je osuđena zbog sitne krađe, utaje i prevare.

“Ovo je maksimalna kazna za to krivično djelo i izrečena je zbog toga što je Vlahović dobrog imovinskog stanja”, navela je u obrazloženju presude sudija Zeković.

Ukoliko Vlahović ne plati novčanu kaznu, prijeti joj kazna od 160 dana zatvora.

Romina Vlahović, koja je optužena da je 12. januara ove godine skupe kreme prepakivala u kutije jeftinijih, u završnim riječima optužila je ranije osnovnog državnog tužioca Ljiljanu Klikovac da joj je zbog višegodišnje netrpeljivosti namjerno smjestila ovo krivično djelo.

Predstavnici Cosmetics marketa gdje se desila krađa ranije saopštili da se ne pridružuju gonjenju Vlahovićeve.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније