Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 03. 2015. 19:53 >> 19:48

I MRATINJE

Struju dobile Plužine, Plav, Gusinje

Iz Elektroprivrede je saopšteno da je napajanje gradskih područja svih opština u Crnoj Gori stabilno. Urbani dio Plužina i Mratinje su struju dobili oko 17 sati, dok je u 18 sati napajanje normalizovano i za opštine Plav i Gusinje.

Izuzetno loši vremenski uslovi, obilne padavine i olujni vjetar, uzrokovali su brojne probleme u napajanju strujom, naročito na mreži sa koje se napajaju prigradska i seoska područja, u opštini Kolašin. Bez struje je i kompletno područje Vraneške Doline u Bijelom Polju, kao i značajan dio seoskog područja u okolini Pljevalja i Mojkovca, navode u EPCG.

U cetinjskoj opštini zbog olujnog vjetra došlo je do prekida u napajanju 35 kV dalekovoda prema Čevu, zbog čega je bez struje dio Katunske nahije.

Pomenuta područja će večeras, kako kažu iz EPCG, ostati bez struje. Probleme na mreži na sjeveru uzrokuje je teška obledica na provodnicima, kao i rastinje koje vjetar nanosi na vodove.

Ekipe EPCG će sjutra od ranih jutarnjih časova biti na terenu, kako bi oštećenja na mreži bila sanirana u što kraćem roku. Napominjemo da efikasnost naših ekipa u značajnoj mjeri zavisi od vremenskih uslova, ali i od prohodnosti puteva.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније