Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 03. 2015. 14:08   >>  14:03

BEST BUY AWARD

"Inpek" ima najbolji odnos cijene i kvaliteta

Crnogorska kompanija "Inpek" pobjednik je istraživanja "Best Buy Award" u kategoriji "proizvođač pekarskih proizvoda - najboljeg odnosa cijene i kvaliteta".

Istraživanje Best Buy Award u Crnoj Gori sprovedeno je u februarau 2015, a obuhvatilo je oko 60 privrednih kategorija iz različitih sektora: trgovina, prehrana, obuća, odjeća, kućanski aparati, telekomunikacije...

Istraživanje je obuhvatilo 1.200 građana Crne Gore. "Potrošači u Crnoj Gori smatraju prema istraživanju, da upravo Inpek nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u Crnoj Gori kada je riječ o proizvođaču pekarskih proizvoda", navodi se u saopštenju kompanije.

Na osnovu ovog istraživanja, Inpek može pristupiti  programu sertifikacije "Best Buy Award" za Crnu Goru i, između ostalog, nositi prestižno priznanje i medalju "Best Buy Award" - Br. 1 - najboljeg omjera cijene i kvalitete za pobjedničku kategoriju.

"Best Buy Award" istraživanja, švajcarske kuće ICERTIAS, ne mjere niti tržišne udjele, niti snagu branda, već isključivo iskustvo, mišljenje, zadovoljstvo i percepciju ispitanika (potrošača) omjerom cijene i kvalitete ponuđača na tržištu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније