Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 02. 2015. 13:18 >> 18:21
4

PRVI NA BALKANU

Crna Gora "Meka" za Hard Rock

Građani Crne Gore prvi će na Balkanu imati priliku da uživaju Hard Rock Café-u koji će uskoro biti otvoren u Atlas Cpital Centru. Prema riječima direktorice operacija za Evropu i Afriku Tanje Hugo, Crna Gora je izabrana zato što je najbolja zemlja za turizam i ugostiteljstvo u regionu.

“Ponosni smo na činjenicu da se prvi Hard Rock Cafe otvara baš u Podgorici, čime dajemo značajan doprinos poboljšanju ponude u oblasti turizma i ugostiteljstva. Takođe, veliko je zadovoljstvo što smo ovom prilikom u mogućnosti da primimo preko 80 mladih ljudi da nam se pridruže i postanu članovi našeg tima”, saopštio je Predrag Kozić, direktor projekata ADFG za Istočnu Evropu.

Predstavnici Hard Rock Internacional nijesu mogli da kažu precizan datum kada će kafe biti otvoren, jer čekaju da u potpunosti budu zadovoljni uslugom koju će pružiti svojim posjetiocima. Takođe nijesu mogli da kažu ni kakve će biti cijene, ali će biti prilagođene džepu crnogorskih građana.

U kafeu se neće slušati isključivo rok muzika, već će biti prilagođena vremenu i ukusu posjetilaca. Uglavnom će svirati domaći rok bendovi, ali planiraju da dovedu I internacionalne zvijezde.

Najbolji lokalni bendovi će dobiti veliku šansu da se takmiče u zemlji i svijetu.

“Bendovi će prvo skupljati podršku na društvenim mrežama, zatim će se najbolji takmičiti jednom nedjeljno u našem lokalu. Onaj ko pobijedi imaće šansu da se takmiči sa najboljima iz regiona, a onda će nastupati na globalno takmičenju”, kazala je Hugo.

Objekat površine 800 kvadratnih metara, uključuje kafe i restoran sa 144 mjesta za sjedenje, prepoznatljivi i živopisni bar kapaciteta do 25 osoba, prostranu terasu, binu za nastup mladih bendova koji će okarakterisati buduću podgoričku muzičku scenu, kao i Rock Shop.

Od 500 prijavljenih za posao u Hard Rock Café-u, priliku da radi dobilo je 80 najboljih. Njih će obučavati tim koji broji 21 člana iz najvećih evropskih metropola.

Memorabilije iz Hard Rock kolekcije krasiće zidove Hard Rock Cafe Podgorica, uključujući predmete koji su pripadali legendarnim, kao i savremenim muzičarima iz cijelog svijeta. Tako će posjetioci moći da vide Rijanino crno odijelo od vinila, akustičnu gitaru Ričija Sambore, Santaninu električnu gitaru, Madonin Zlatni album, U2 plavu denim jaknu, i još mnogo toga.

“Oduševljeni smo što smo konačno stigli u Podgoricu, na našu prvu lokaciju na Balkanu. Hard Rock Cafe Podgorica će sigurno dati ogroman doprinos lokalnoj muzičkoj i noćnoj sceni. Čestitamo našim franšiznim partnerima Abu Dhabi Financial Group na njihovom trudu da otvore izuzetan Hard Rock Cafe u glavnom gradu”,  izjavio je regionalni potpredsjednik kompanije za Evropu, Bliski istok i Afriku Anibal Fernandez.

Hard Rock Cafe Podgorica je prvi u nizu kafe-a koji će se otvoriti u ovom dijelu Jugoistocne Evrope, a u planu je i otvaranje novih kafe-a u bliskoj budućnosti.

Lanac Hard Rock cafe trenutno posjeduje 180 filijala u 55 zemalja, među kojima 40 kafića, 19 hotela i devet kasina.

U brojnim lokalima Hard Rocka mogu se pronaći originalni instrumenti i muzička oprema najpoznatijih pjevača i grupa pop i rok muzike.

Prvi Hard Rock je otvoren 1971. godine u Londonu.

Foto galeriju možete pogledati ispod vezane vijesti. 

 

Tekst: Maša Mališić

(foto: Filip Rakonjac)

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније