Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 04. 2013. 20:56 >> 20:56
1

POVODOM DANA STUDENATA

Đukanović razgovarao sa predstavnicima univerziteta

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio je, povodom 4. aprila - Dana studenata, predstavnike sva tri crnogorska univerziteta.

Premijer Đukanović čestitao je Dan studenata i istakao da studentska populacija u Vladi Crne Gore ima pouzdanog partnera u cilju unapređenja uslova studiranja, afirmacije studenata i poboljšanja kvaliteta obrazovanja, kao jedinog od osnovnih preduslova za napredak cjelokupnog društva, saopšteno je iz Vlade.

Predstavnici Univerziteta Crne Gore, kako se navodi, istakli da su zadovojni odnosom Vlade prema studentskim inicijativama.

 

Studenti Univerziteta Donja Gorica i Univerziteta Mediteran iskoristili su susret sa premijerom da predlože mjere za unaprjeđenje studentskog standarda i upisne politike.

Na sastanku su razmijenjena mišljenja o dinamici realizacije infrastrukturnih projekata, studentskih domova i fakulteta, te ponovoljena opredjeljenost Vlade Crne Gore da u kontinuiranom dijalogu sa predstavnicima univerziteta unapređuje položaj studenata u crnogorskom društvu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније