Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 04. 2013. 08:23 >> 08:29
2

DAN

Socijalnu pomoć dati kolebljivim glasačima

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović zadužio je na sjednici vrha stranke, uoči oktobarskih izbora, opštinske odbore i izborne štabove da utvrde ko je od njenih birača u stanju socijalne potrebe kako bi im se novčano pomoglo, piše Dan.

Taj list objavio je danas tonski zapis sa sjednice vrha DPS-a, na kojoj je planirano vođenje kampanje.

Govoreći o socijalnim problemima građana koji glasaju za DPS, Đukanović je istakao da se mora analizirati koje strukture biračkog tijela te stranke su kolebljive, a koje čvrste i kako se tu može pomoći.

Đukanović je rekao da se članovi DPS moraju dodatno angažovati da vide iz kojih fondova mogu pomoći opštinske odbore i opštinske izborne štabove.

»Koji će prethodno, pet je za to potrebna nova komunikacija na terenu, dakle kroz jedno realno sagledavanje onoga što je naše čvrsto biračko tijelo, onoga što je naše kolebljivo, na unutar toga kolebljivog, dakle tamo gdje su razlozi ovakve vrste o kojima govorimo, kako možemo pomoći«, rekao je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније