Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 01. 2015. 08:52 >> 08:48

ZA DAN

Zaplijenjeno 7.000 petardi

Prvog dana akcije ,,Petarda“ u okviru koje se kontroliše prodaja pirotehničkih sredstava zaplijenjenoje 7.000 petardi, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Akcija je počela 15. decembra, a sprovode je Tržišna inspekcija u saradnji sa Upravom policije i Komunalnom policijom.

“Inspektori su od 15. do 31. decembra kontrolisali 54 objekta u kojima su utvrdili tri nepravilnostiu vezi prodaje pirotehničkih sredstava. Oni su izrekli dva ukaza i donijeli jedno rješenje o privremenom oduzimanju robe”, saopštila je Pobjedi glavna tržišna inspektorka Nada Đurđić.

Od NN lica koje je prodavalo u pijačnom prostoru „Gintaš“ oduzeto je, kako je kazala, 12 komada vatrometa i 2.602 komada petardi, koji su vrijedni 1.322 eura.

,Petarda“ će, kaže ona, trajati do 15. januara

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније