Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 04. 2013. 10:26 >> 10:34
1

NIKŠIĆ

Tužilaštvo utvrdilo: Đurović nije primio mito preko računa

Državno tužilaštvo u Nikšiću u dosadašnjem postupku utvrdilo je da bivši odbornik Pozitivne Crne Gore Drago Đurović nije počinio krivično dijelo primanja mita jer to nijesu potvrdili iskazi svjedoka i podaci iz banaka, ali će na osnovu analize listinga mobilnih operatera odlučiti da li da sprovodi dalje radnje, pišu Vijesti.

 

U izvještaju Vrhovnog državnog tužilaštva za 2012. godinu navodi se da je povodom "slučaja Đurović" tužilac u Nikšiću saslušao 13 svjedoka, pribavio podatke od Uprave za nekretnine, devet crnogorskih banaka, tri mobilna operatera i Univerziteta u Prištini.

Pozitivna je početkom decembra prošle godine podnijela krivičnu prijavu protiv Đurovića zbog sumnje za političku korupciju, nakon što je on u nikšićkom parlamentu glasao za kandidata DPS za predsjednika Skupštine opštine, a zatim napustio salu i pored zahtjeva za ponovljeno glasanje. 

Iako je protiv Đurovića tada podnijeta i anonimna prljava zbog falsifikovanja diplome Pravnog fakulteta, kako se navodi. Tužilaštvo je utvrdilo da diploma nije krivotvorena.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније