Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 12. 2014. 13:59   >>  13:55 2

SEDAMNAESTI PUT

Ponovo kamenovan voz u Zagoriču

Voz koji saobraća na liniji Podgorica-Nikišić ponovo je sinoć kamenovan kod trafostanice u Zagoriču. Tom prilikom niko od putnika nije povrijeđen, ali je polomljeno prozorsko staklo.

 

Voz je, kako je saopšteno, kamenovala nepoznata osoba u 19 sati i 45 minuta.

“Povrijeđenih putnika ili drugih lica nije bilo, a polomljeno je duplo (spoljnje) prozorsko staklo”, navodi se u saopštenju Željezničkog infrastructure.

Voz je isključen iz saobraćaja dok se ne sanira nanijeta šteta.

Ovo je do sada, u 2014. godini, sedamnaesto kamenovanje voza CAF koji saobraća na relaciji Podgorica-Nikšić.

Podsjećamo da je prije 10 dana takođe kamenovan isti voz.

Događaj je prijavljen Policiji za bezbijednost na željeznici i Centru za bezbijednosti Podgorica.

“Željeznički prevoz Crne Gore trpi već dugo vremena vandalsko ponašanje. Bez obzira na sva apelovanja iz ove kompanije na počinioce ovakvih radnji da ne nanose štetu imovini od javnog interesa, događaji se i dalje nastavljaju i čini se kao da je svaki pokušaj i težnja da se utiče na svijest pojedinaca uzaludna”, naveli su iz Željezničkog prevoza.

Oni su se izvinili putnicima.

“Podsjećamo cijenjene korisnike naših usluga da kamenovanjem voza nije ugrožena njihova bezbijednost, a za pretrpljene neprijatnosti ovim djelima se izvinjavamo, iako na njih nijesmo mogli uticati. Takođe, nadamo se da će državni nadzorni organi, bez obzira na sav njihov trud, pojačati bezbijednost i da ćemo efekte njihovog rada svi osjetiti u što je moguće kraćem roku”, navodi se u saopštenju i dodaje da će Željeznički prevoz Crne Gore uraditi sve što je u njihovoj moći da što prije saniraju štetu i vrate voz u saobraćaj.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније