Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

19. 12. 2014. 16:31 >> 16:27

GODIŠNJE NAGRADE

Priznanja Hodži i podgoričkom Domu zdravlja

Nagrada Ljekarske komore "Doktor Branko Zogović" za ovu godinu dodijeljena je specijalisti opšte medicine iz barskog Doma zdravlja, Ganimete Hodži, i Domu zdravlja Podgorica.

Kako je saopštebno iz Komore, Hodži je nagrada dodijeljena kao doktoru pojedincu za poseban doprinos u radu i afirmaciji humanih načela profesije, a podgoričkom Domu zdravlja za poseban doprinos u organizovanju i radu zdravstvene službe.

Nagrada će biti uručena na svečanoj skupštini Ljekarske komore, 25. decembra.

"Godišnja nagrada 'Doktor Branko Zogović' dodjeljuje se doktoru pojedincu, koji se posebno ističe u savjesnosti i odgovornosti izvršavanja ljekarske profesije, koji je ostvario posebno dobre rezultate u liječenju pacijenata i stekao ugled i popularnost kod njih", kaže se u saopštenju Komore.

Navodi se da se nagrada dodjeljuje doktoru koji ostvaruje dobru saradnju i odnos sa svojim kolegama, ne ističuči svoje lične ambicije i kvalitet i ne zloupotrebljavajući uticaj što ga ima prema pacijentima da bi pribavio materijalnu okorist, odnosno onaj koji se doseljedno pridržava principa medicinske profesije i Kodeksa medicinske etike.

Nagrada se dodjeljuje i zdravstvenoj ustanovi koja je u toku kalendarske godine postigla psosebno dobre rezultate u liječenju pacijenata, koja je dobro organizovala posao, omogućila dostupnom kvalitetnu i savremenu zdravstvenu zaštitu i doprinijela unaprjeđenju i poboljšanju zdravstvenog položaja kod stanovništva Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније