Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 12. 2014. 08:53   >>  08:49

OSNOVNI SUD

Odbili Skočkovu tužbu protiv države

Osnovni sud u Podgorici odbio je tužbeni zahtjev novinara Darka Ivanovića Skočka, kojim je on tužio državu Crnu Goru i tražio deset hiljada eura naknade nematerijalne štete na ime pretrpljenih duševnih bolova zbog hapšenja u novembru 2013. godine.

 

Ivanović, koga je policija optužila da je sprečavao da radi svoj posao prilikom iseljenja Jelene Vučićević, u tužbi je navodio da je nezakonitim hapšenjem označen kao okoreli kriminalac, čime su mu povrijeđeni čast i ugled, prenose Dnevne novine.

On je tokom suđenja tvrdio da je događaju prisustvovao kako bi izvještavao o iseljenju i pružio podršku starici zbog nepravde koja joj je nanijeta. Ivanović je naglasio da bi se udaljio od starice, koja je prilikom iseljenja kolabirala, da ga je neko opomenuo da će biti uhapšen ako to ne učini.

Takođe, Ivanović je tvrdio da nijednim gestom nije pokušavao da spriječi iseljenje, a da je namjeravao da to radi, ušao bi u stan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније