Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 03. 2013. 14:07 >> 14:09

PODGORICA

Za buduće mladence:Sajam vjenčanja u Delta Sitiju

Četvrti sajam vjenčanja Vaša Bajka otvoren je juče, a trajaće do nedjelje, 31. marta u šoping molu Delta Siti u Podgorici. Tokom tri dana trajanja sajma biće predstavljena ponuda izlagača čiji su proizvodi i usluge vezani za osmišljavanje i organizovanje vjenčanja i zajedničkog života.

Zainteresovane buduće mlade i ove godine imaju priliku da na licu mjesta isprobaju izložene vjenčanice, fotografišu se u njima i tako pronađu onu koja im najbolje pristaje.

Ove godine na sajmu se predstavlja pet salona vjenčanica, a budućim nevjestama će na raspolaganju biti i timovi frizera i kozmetičara čiji je zadatak da  savjetuju i pomažu  djevojkama prilikom odabira adekvatne šminke i frizure.

Tu su i tri agencije za dekoraciju koje pružaju priliku budućim mladencima da izaberu svadbenu dekoraciju koja je za njih najkreativnija i koja im najviše odgovara.

Svadbene torte predstaviće dvije radionice, a mladenci mogu izabrati i pozivnice za vjenčanje. Takođe, izloženi su i ambijent i ketering.

Na sajmu, mladenci mogu pogledati i profesionalne fotografije koje im predstavljaju fotografi i snimatelji specijalizovani za vjenčanja.

Na sajmu budući mladenci mogu odabrati destinaciju za bračno putovanje, a mogu se upoznati i sa uslovima za dobijanje stambenih kredita.

Svi izlagači posjetiocima nude specijalne sajamske popuste na svoje usluge, a pripremili su i brojna iznenađenja.

,, Ove godine imamo i jednu novinu: u saradnji sa izlagačima pripremili smo nagradnu igru ,,Za bajkoviti početak“, sa čak 25 nagrada, u 9 kategorija. U nagradnoj igri mogu da učestvuju posjetioci koji iskažu interesovanje za ponudu naših izlagača, bilo putem uzimanja promotivnog materijala ili rezervacijom usluga“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreative i komunikacija u marketing agenciji Incognito.

Sajam vjenčanja Vaša Bajka traje od petka, 29. marta do nedjelje, 31. marta, u terminu od 10 do 22 časa. Izvlačenje nagrada biće održano u nedjelju, u 19 časova u okviru specijalnog programa zatvaranja sajma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније