Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 11. 2014. 08:27   >>  08:24 1

KLINIČKI CENTAR

Jedna beba i dalje kritično

Zdravstveno stanje četvoro novorođenčadi iz Bijelog Polja, koja se zbog infekcije dobijene u bjelopoljskoj bolnici liječe u Centru za neonatologiju Instituta za bolesti djece u Podgorici, i danas je nepromijenjeno, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

 

Tri bebe su stabilno, dok je jedna beba kritično.

U KCCG je od 3. do 13. novembra primljeno petoro novorođenčadi sa infekcijom dobijenom u bjelopoljskoj bolnici, od kojih je jedno preminulo.

Viša državna tužilaštva u Bijelom Polju i Podgorici počela su izviđaj u slučaju petoro novorođenčadi sa infekcijom dobijenom u bjelopoljskoj bolnici.

Ministar zdravlja Miodrag Radunović, prije nego što je podnio ostavku na tu funkciju, smijenio je načelnike Ginekološko-akušerske klinike i Odjeljenja za neonatologiju u Bijelom Polju. Ostavku je podnio je i direktor Opšte bolnice, Tomislav Jeremić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније