Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 03. 2013. 23:45 >> 23:46

115 PARKING MJESTA

B.Polje: Počela izgradnja parking garaže

U Bijelom Polju, počela izgradnja savremene parking garaže, kapaciteta 115 parking mjesta na površini od 2.983 kvadratnih metara.

Objekat će biti izgrađen na prostoru iza robne kuće, a njegova vrijednost izražena u novcu iznosiće 710.910,35 eura, od čega 525 910,35 eura je bespovratno obezbijeđeno iz sredstava EU, a ostatak sredstava će obezbijediti opština Bijelo Polje.

Predsjednik Opštine, Aleksandar Žurić, je naglasio značaj podrške EU, kada je riječ o ovom za Bijelo Polje, kapitalnom projektu, koji će znatno smanjiti problem stvoren nedostatkom parking prostora u gradskoj zoni, koji je posebno izražen tokom poslednje decenije kada se broj auta utrostručio.

“Parking garaža, neće samo povećati broj slobodnih mjesta, već će stvoriti preduslove za zoniranje i naplatu usluga te potpunu regulaciju saobraćaja, koja podrazumijeva i oslobađanje staza za pješake. Ovim će se unaprijediti gradska infrastruktura koja ima direktni uticaj na kvalitet administrativne, ekonomske i turističke funkcije grada”, kazao je Žurić.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније