Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 09. 2014. 14:30   >>  14:28

NA INFOFESTU

Telenor predstavio inovacije

Zaposleni iz kompanije Telenor predstavili su na Infofestu sve tehnološke inovacije koje su korisnicima ponuđene tokom godine, kao i nove stvari koje ih očekuju u narednom periodu.

 

Iz Telenorovog tima koji je na Infofestu kazali su da taj festival kao i njihova kompanija svake godine raste i širi svoju ponudu.

“4G tehnologija je već dostupna u 13 gradova, a pošto sve više korisnika ima potrebu za stalnim pristupom Internetu, konstantno radimo na povećanju ponude uređaja koji na najbolji način podržavaju i najveće 4G brzine. Ponosni smo na činjenicu da je Telenor prepoznat kao pouzdana mreža, koja nudi pokrivenost od 99% teritorije”, kazali su oni.

Iz Telenora su naveli da stalno unaprjeđuju korisničkog iskustva, stoga nam je zadovoljstvo da najavimo da će našim korisnicima uskoro biti dostupan Moj Telenor korisnički portal.

“Portal će korisnicima omogućiti uvid i potpunu kontrolu nad potrošnjom, grafički prikaz potrošnje i preostalog saobraćaja, kao i mogućnost aktivacije tarifnih dodataka i usluga. Pored novog portala, nijesmo zaboravili i naše korisnike pametnih telefona, kojima je već više od godinu dostupna 123 Moj Meni aplikacija za pametne telefone“, objasnili su iz Telenorovog tima.

Telenor je na Infofestu i na digitalne servise koji su na raspolaganju njihovim korisnicima, poput muzičkog servisa Deezer, aplikacija Capture i My Contacts za sigurno čuvanje podataka i sinhronizaciju imenika, Sport uživo za sve ljubitelje sportskih događaja kao i povoljnosti poput neograničenog interneta za korišćenje “WhatsApp” servisa.

“Moj Telenor korisnički portal, 123 Moj Meni aplikacija za pametne telefone, kao i digitalni servisi, prilagođeni svakoj korisničkoj grupi,najbolja su potvrda da je Telenor na pravi način fokusiran na korisničku bazu koja je svake godine sve veća”, naveli su iz te kompanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније