Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 09. 2014. 13:17 >> 13:24
1

PROTESTNA ŠETNJA

Gimnazijalci traže bazen umjesto terena

Učenici podgoričke Gimnazije “Slobodan Škerović”, njih stotinjak, organizovali su danas protestnu šetnju, na kojoj su zatražili od nadležnih da im se pored škole umjesto teniskih terena naprave bazeni.

 

Učenici jedine podgoričke gimnazije svoju šetnju započeli su iz dvorišta škole. Zatim su nastavili Ulicom slobode, Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog, te Stanka Dragojevića dalje prema školi.

Učenici zahtijevaju od nadležnih da im se pored škole umjesto teniskih terena izgrade bazeni i da se ukloni lokva oko česme u dvorištu Gimnazije.

"Ovo je tradicionalno u Gimnaziji da se organizuju ovakvi protesti. Kad maturanti odu na eskurziju ostali učenici izađu na ulice. Ove godine tražimo da nam se naprave bazeni ", kazao je jedan od učenika.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније