Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 09. 2014. 11:30 >> 11:52

DAN SUNCA

Nika Mandić najbrža na puzijadi

U toku manifestacije Dan Sunca koja je održana juče u šoping molu Delta City i ovog puta je zabilježena odlična posjeta, a zadovoljstvo se moglo vidjeti na licima djece i njihovih roditelja tokom cijelog dana, saopštili su organizatori.

 

U petoj crnogorskoj puzijadi takmičilo se 90 beba koje su imale zadatak da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra.

Najbolje vrijeme pete crnogorske puzijade je 5 sekundi i 29 stotinki, a postigla ga je Nika Mandić. Rekord Alekseja Krgovića, dakle, nije oboren i dalje glasi 4 sekunde i 60 stotinki.

Pobjednici pete crnogorske puzijade su: Nika Mandić, Mihajlo Milićević, Balša Vuksanović, Andrija Jovićević, Sara Perović, Manja Dragović, Monika Pejković, Vasilije Đorđević, Nađa Zloković, Vukan Brajović, Andrej Leković, Stefan Pavličević, Magdalena Lasica, Andrej Sarić i Lana Adamović.

 

Svi učesnici su dobili Pufies poklone i diplome za učešće.

“Mališani koji uživaju u prikupljanju novih znanja, druženju sa maskotama, crtanju, bojenju, vajanju i u zabavnim edukativnim igrama, učestvovali su u kreativno-edukativnim radionicama koje su u toku prijepodneva organizovane na parkingu ispred Delte. Sa djecom su se družili i prenosili im svoja znanja predstavnici Turističke organizacije Podgorice, zatim Nevladine organizacije: Pružite nam šansu i Ekološki pokret Ozon, kao i Kreativni studio Abeceda, vajarka Nada Kažić i predstavnici kompanija i brendova: Podravka, Nestle, Isla, Dukat, Montecco i Western Union”, navodi se u saopštenju.

 

Sportski dio programa je zbog kiše morao da bude otkazan pa su se djeca iz FK Calcio, ŽRK Podgorica 2013 i KK Budućnost Voli družila sa posjetiocima manifestacije u centralnom atrijumu Delte i podijelila im informativne materijale o njihovim klubovima.

Posjetioci manifestacije su mogli da se druže i sa veselom ekipom Kreativne škole koja je organizovala vrlo interesantan kreativni kutak. Veliki broj mališana zaposlio je ručice i pokazao koliko su kreativni i maštoviti.

 

“U okviru popodnevnog dijela programa, nakon drugog dijela puzijade, posjetioci su uživali u nastupu Anastasije Anje Pavićević  i  u skeču „Kornjača i zec“ koji su izveli učenici odjeljenja V-4 Osnovne škole „Mahmut Lekić“ iz Tuzi. Nakon toga, u dijelu programa pod nazivom Sportske Igrarije, popularni dječiji animator Žarko Stanišić  vodio je mališane kroz zanimljive igre, a najbolji učesnici su dobili poklone koje je obezbijedila kompanija Imlek”, navodi se u saopštenju.

 

Na samom kraju Sunčanog druženja posjetioci manifestacije su uživali u nastupima dječijeg hora Zvjezdice, Kulturnog Centra Beauty i Plesne škole Dream.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније