Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 03. 2013. 11:40 >> 19:43
1

JOŠ JE MUTNA

Voda s Mareze za piće u naredna 2 dana

Portparolka JP ,,Vodovod i kanalizacija" Nataša Novaković kaže za Portal RTCG da voda s Mareze i dalje nije za piće i da se očekuje da naredna dva dana zamućenost opadne do dozvoljene granice kako bi voda mogla da se pije.

 

Novaković kaže da zamućenost opada, tako da je trenutno stanje približno graničnoj vrijednosti. 

,,Ukoliko se nastavi ovakav trend pada zamućenosti i ne dođe do nekih obilnijih padavina, mi računamo da u naredna dva dana voda s izvorišta Mareze bude za piće.Do tada ostaje preporuka da građani koji se snabdijevaju s tog vodoizvorišta prije upotrebe prokuvaju vodu, a da je djeci ne daju ni tako obrađenu", kaže Novaković.

Novaković je ponovila da sve mikrobiološke analize pokazuju potpunu ispravnost vode. Takođe, prema njenim riječima, i fizičko-hemijske analize pokazuju ispravnost svih parametara, osim parametra zamućenosti.  

S Mareze se vodom snabdijevaju dijelovi grada preko Morče, Donja i Gornja Gorica, Tološi, Cadine, Dahna, Dajbabe, Zabjelo, Pobrežje, Zelenika i Zabjelo. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније