Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 08. 2014. 09:29   >>  09:29

3.188 NA SVIJETU

Univerzitet CG napredovao 670 mjesta

Univerzitet Crne Gore je, na najnovijoj rang listi "Webometricsa", zauzeo 3.188 mjesto na svijetu, čime je popravio plasman za 670 mjesta u odnosu na januar ove i skoro nevjerovatnih 7.000 mjesta u odnosu na januar prošle godine, saopštio je Portalu Analitika predsjednik UO Univerziteta Crne Gore prof. dr Duško Bjelica.

Na  listi se nalaze još četiri crnogorske visokoobrazovne ustanove - Univerzitet Mediteran je na 12.115 mjestu, Univerzitet Donja Gorica na 14.207 poziciji, dok je beranski Fakultet za menadžment u saobraćaju i komunikacijama rangiran na 21.408 mjesto. Budvanski Fakultet za biznis i turizam je na 21.463 poziciji rang liste.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније