Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 08. 2014. 08:07   >>  09:14 3

UBISTVO JOVANOVIĆA

Milo Đukanović dao izjavu u Tužilaštvu

Premijer Milo Đukanović dao je izjavu Višem državnom tužiocu u okviru ponovljene istrage o ubistvu urednika Dana Duška Jovanovića, saznaju Dnevne novine.

Prema nezvaničnim saznanjima, kao i što je najavio da će to učiniti prije odmora, Đukanović je dao iskaz u Tužilaštvu. O detaljima iz izjave, koju je dao pred Višim državnim tužiocem, juče niko nije htio da govori.

Tužilaštvo je odlučilo da ga pozove na razgovor nakon što je u martu ove godine kazao u Parlamentu da je Duška Jovanovića ubio onaj ko ga je najviše koristio dok je bio živ. Prema njegovim tadašnjim riječima, to je onaj koji je najviše koristio i sadašnjeg lidera Demokratskog fronta Miodraga Lekića, u svim godinama njegovog ambasadorovanja, i da zato on zna o kome se radi.

“On je bio poslodavac i Jovanovića i Lekića i to je bio onaj isti koji nosi politički kišobran za ubistvo Zorana Đinđića i onaj koji je svojom politikom onemogućavao Srbiji da stane na evropski put. I to je onaj koji je svojim destrukcijama pred Briselom pokušavao Crnu Goru da omete na njenom evropskom putu. On je finansirao Lekića i njegovo društvo da idu u Vašington da traže odlaganje referenduma", rekao je tada Đukanović, opisujući na taj način, kako su to mediji prepoznali, lik Vojislava Koštunice.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније