Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 06. 2014. 08:18 >> 08:18

ZBOG VREMENA

Slaba posjeta gradskim bazenima

Posjeta gradskim bazenima manja je ovih dana zbog loših vremenskih prilika, ali je interesovanje građana veliko, saopštili su iz JP "Sportski objekti". Osim osnovne funkcije, bazen nudi i dodatne sadržaje školu plivanja i vaterpola.

 

 

Gradski bazeni otvoreni su za kupače od 15. juna. Oni koji žele da koriste veliki olimpijski bazen to mogu učiniti svakodnevno u terminima od osam do dvanaest i popodne od dva do sedam. Mali vaterpolo bazen otvoren je od jedanaest do šest popodne.

"Cijene usluga su na nivou prošlogodišnjih. Za veliki bazen u jutarnjoj smjeni treba izdvojiti dva i po eura, a u popdnevnoj tri eura", kazao je za Dnevne novine direktor JP "Sporski objekti" Vojislav Marković.

Na bazenu je osim dnevnih, moguće kupiti i mjesečne ulaznice čija cijena iznosi 50 eura za jutarnji termin i 60 za popodnevni, a za mali bazen na mjesečnom nivou treba izdvojiti 100 eura.

Za organizovane grupe od preko 40 članova je omogućeno i rezervisanje bazena u terminima od sat vremena po cijeni od 100 eura. Cijena iznajmljivanja suncobrana i ležaljki je po jedan euro.

Za potrebe gradskih bazena kao i ranijih godina koristi se bunarska voda Sportskog centra "Morača".

"Analize koje se redovno rade od strane ovlašćene laboratorije podgoričkog Vodovoda je uredan, a sa redovnom kontrolom i uzorkovanjem ćemo nastaviti tokom kupališne sezone.Bazenske hemikalije prije upotrebe ispituju se u JU Centar za ekotoksikološka ispitivanja Crne Gore", kazao je Marković.

Za bezbjednost kupača brinu se četiri licencirana spasioca, profesora fizičke kulture, kao i dva tehničara za pružanje medicinske pomoći. Za fizičko obezbjeđenje bazena angažovana su tri agenta obezbjeđenja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније