Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 06. 2014. 08:06 >> 09:59
6

ODBOR POBJEDE

Adžić: Ostavka zbog napada na SDP

Novak Adžić podnio je juče neopozivu ostavku na članstvo u Odboru direktora Pobjede i o tome obavijestio Odbor i rukovodstvo te medijske kuće. Adžić je u Odbor direktora nedavno izabran na prijedlog SDP.

 

U obraloženju ostavke Adžić, kako piše Pobjeda, navodi da je to uradio iz "principijelnih i moralnih razloga", zbog, kako je naveo, neosnovanih i nepoštenih napada na predsjednika SDP Ranka Krivokapića i na SDP.

"Podnosim ostavku u bordu direktora Pobjede, zbog objavljivanja na njenim stranicama serije tekstova g. Bora Krivokapića; zbog njihove sadržine koja kleveta SDP i njenog predsjednika i činim to iz moralnih razloga, jer znam da istina previše trpi, ali nikad ne umire (Tit Livije), jer znam da se pravda mora dostići makar propao i svijet (Augustin), jer znam da Pravo prestaje tamo đe počinje njegova zloupotreba (Ulpijan) i da su činjenice svete, a uvjerenja slobodna (P. Skot). Razlozi zbog kojih to činim nijesu partijska direktiva, već moja uvjerenost da vazda treba pokazati solidarnost prema svom prijatelju i drugu, biti uz njega vazda, a pogotovo kad je teško, svjestan činjenice da je vjernost, odanost neprolazna aksiološka kategorija i princip i da se to ne prodaje i kupuje ni za kakvo blago ovoga ili onoga svijeta", naveo je između ostalog, Adžić u ostavci.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније