Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 01. 2013. 08:16 >> 08:18

DOGOVORILI SE

Referendum o statusu Tuzi do septembra

Predstavnici albanskih partija, nakon višečasovnog sastanka, uspjeli da se dogovore sa vladajućom partijom da se konstitutivni referendum za opštinu Tuzi održi najkasnije do septembra.

 

Poslanik Force Genci Nimanbegu kazao je za Dnevne novine da su se dvije strane dogovorile da što prije treba ući u proceduru za održavanje referenduma, te da je DPS saglasna da Tuzi dobiju status punopravne opštine.

Upitan da li to znači da će sad albanske partije podržati Vujanovića, Nimanbegu je pojasnio da oni grade partnerstvo sa DPS-om, te da se moraju poštovati platforme i jedne i druge strane. 

Politički direktor DPS-a Tarzan Milošević  je rekao da je podrška Vujanoviću dogovorena koalicionim sporazumom koji je potpisan nakon parlamentarnih izbora i nema dodirnih tačaka sa statusom opštine Tuzi. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније