Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

24. 03. 2024. 13:50 >> 13:50
1

NATO BOMBARDOVANJE

Delegacija DNP-a položila vijenac u kasarni u Danilovgradu

Čuvajući uspomene na heroje, koji su ginuli za slobodu otadžbine, i sjećanja na sve nevine žrtve NATO agresije, kako u Srbiji tako i Crnoj Gori, Demokratska narodna partija (DNP)pokazuje svoj odgovoran i državnički odnos prema našoj slobodarskoj istoriji i sjećanjima, uz puno saosjećanje i poštovanje prema svim nevinim žrtvama NATO agresije, kazali su iz te stranke.

Iz DNP-a su naveli da je njihova delegacija "povodom 25 godina od početka zločinačke agresije NATO pakta na Saveznu Republiku Jugoslaviju, položila je vijenac na spomen obilježje prve žrtve NATO agresije, vojnika Saše Stajića", u krugu kasarne "Milovan Šaranović" u Danilovgradu.

Delegaciju su činili potpredsjednik DNP-a Milun Zogović, predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović, članica Predsjedništva DNP-a Jelena Kljajević, potpredsjednica Opštine Danilovgrad Marija Radonjić i odbornik DNP-a u Skupštini opštine Danilovgrad Goran Kalezić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније