Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

29. 02. 2024. 19:06 >> 19:18

BRĐANIN - OFNER BOKAN

"Jevrejska zajednica u Crnoj Gori osjeća se bezbjedno zahvaljujući naporima MUP-a i policije"

Jevrejska zajednica u Crnoj Gori osjeća se bezbjedno zahvaljujući naporima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije, poručeno je na sastanku direktora Uprave policije Zorana Brđanina sa predsjednicom Jevrejske zajednice u Crnoj Gori Ninom Ofner Bokan.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Brđanin i Ofner Bokan su razgovarali o konkretnim temama od obostranog interesa kao što je, u prvom redu, predstojeća turistička sezona, te bezbjednost izraelskih turista koji dolaze u posjetu našoj zemlji.

Sagovornici su, kako ističu iz policije, zaključili da je Crna Gora je postala izuzetno popularna destinacija za izraelske turiste, čemu ćemo, kako je naglasio Brđanin, težiti i u budućem periodu.

Brđanin je, dodaju, kao i do sada, iskazao punu podršku Jevrejskoj zajednici i nastavku saradnje, na obostrano zadovoljstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније