Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 05. 2014. 11:23 >> 11:26

TROJE I VIŠE DJECE

Skupljali potpise za nacionalne penzije

Opštinski odbor Liberalne partije Crne Gore organizovao je sinoć potpisivanje peticije za dodjelu nacionalnih penzija majkama sa troje i više djece.

 

 

"Izuzetan odziv sugrađana potvrda je opravdanost naše ideje i predstavlja dodatni stimulans da se i u narednom period nastavi sa ovom aktivnošću koja treba rezultirati raspravom u državnom parlamentu i pokretanjem procedura kako bi se ova inicijativa pretočila u stvarnost", saopšteno je iz LPCG.

Problem rapidnog pada nataliteta mora biti sistemski tretiran od strane cjelokupnog društva, smatraju oni.

"Bez imalo partijskih primjesa i stoga je interes svih nas da damo svoj maksimalni doprinos na rješavanju ovoga problema. Porodica je osnovna ćelija društva, a majke su stub svake porodice, pa samim tim i države i njene budućnosti. Liberalna partija ovom akcijom želi da podrži sve majke i da ih ohrabri što su se u teškim vremenima odvažile na proširenje porodice iznad uobičajenih standarda", saopšteno je iz LPCG. 

Najavljuju da će večeras od 19 do 21 sat nastaviti sa prikupljanjem potpisa za navedenu inicijativu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније