Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 05. 2014. 08:11 >> 08:13
1

KONJEVIĆ NAJAVIO

Četiri zgrade za službenike MUP-a

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević formirao je Komisiju, koja bi u narednih mjesec dana trebalo da utvrdi dinamiku radova na gradnji četiri stambene zgrade u Podgorici za službenike tog resora, uključujući i Upravu policije.

 

 

Gradnja novih više od 200 stanova po povoljnim uslovima za službenike policije i MUP-a trebalo bi uskoro da bude projektovana, a u susret tome ministar Konjević naložio je novoformiranoj komisiji da najkasnije za mjesec utvrdi dinamiku tih radova.

Konjević je Dnevnim novinama kazao da je povod bavljenja ovom problematikom činjenica da je neriješeno stambeno pitanje jedan od glavnih egzistencijalnih problema sa kojima se suočavaju službenici MUP-a.

"Imajući u vidu, prije svega tešku ekonomsku situaciju, visoke kamatne stope za stambene kredite i nedovoljne zarade koje ne mogu podnijeti velike rate, MUP ulaže velike napore da stanove, po povoljnim uslovima, dobije najveći dio službenika koji nema riješeno stambeno pitanje", obrazložio je Konjević.

Konjević je najavio da MUP sprovodi aktivnosti na početku izgradnje zgrada na Starom aerodromu u Podgorici. Već su izgrađene dvije zgrade, a preostalo je da se izgrade još četiri, u kojima bi se nalazilo oko 260 stanova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније