Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 05. 2014. 12:22 >> 12:36

IZ VIŠE RATA

Odmor za penzionere u Kolašinu

Penzioneri će i ovog ljeta moći da borave u Kolašinu, po najpovoljnijim uslovima i u kvalitetnom privatnom smještaju. To su danas u Kolašinu dogovorili direktori Fonda PIO I lokalne Turističke organizacije Dušan Perović i Nikola Medenica i predsjednik Udruženja saveza penzionera Branko Vešović.

 

Potpisanim ugovorom  penzionerima sa primorje, ali i iz Danilovgrada i Podgorice omogućeno je  da odmaraju u Kolašinu, sedam i više dana, a da sve to plate u šest mjesečnih rata.

Tu ideju inicirao je prošle godine predsjednik kolašinske Opštine Darko Brajušković.  

Perović je kazao da je kolašinska turistička ponuda je trenutno najpovoljnija.

“Ugovorom je regulisano da će cijena pansiona biti 18,  30, a polupansiona 16, 30 eura. To je samo jedna od akcija  kojom nastojimo da poboljšamo standard penzionera, a ove godine oni će pored Kolašina i boravka u dva objekata Fonda PIO na Žabljaku i u Ulicinju, moći da odmaraju i u Igalu i u Plavu, gdje predstoji potpisivanje ugovora sa tamošnjom TO”, naveo je on.

Medenica je rekao da penzioneri  mogu da borave u Kolašinu na bazi polupansiona, navodeći da će im na raspologanju biti i dio specijalne turističke ponude, kao i ostalim turistima.

„Taj projekat je prvi , uspješno relalizovan , primjer integralnog upravljanaj kapacitetima privatnog smještaja. Kolašin je na taj način uspješno predstavio objedinjenu turističku privredu. Penzionerima smo ponudili najkvalitetniji privatni smještaj I najabolje resorane, a oni su to prepoznali” rekao je Medenica.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније