Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

01. 02. 2024. 14:45 >> 14:45
Čitaj mi:

od 29. januara do 29. aprila

Javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana Crne Gore

Iz Sekretarijata za planiranje prostora i održivi razvoj pozvali su građane da uzmu učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Prostornog plana Crne Gore i Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu.

Javnu raspravu organizuje Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, u periodu od 29. januara 2024. godine do 29. aprila 2024. godine.

"U ovom periodu svi građani mogu dati predloge i sugestije na Nacrt plana. Predlozi, sugestije i komentari mogu se dostavljati putem e-mail-a: ppcg@mdup.gov.me ili direktno na arhivu Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, IV Proleterske brigade broj 19 – Podgorica, u terminima od 8 do 13h, zaključno sa 29. aprilom 2024. godine. Centralna javna rasprava će se održati 5. februara 2024. godine u zgradi Skupštine Glavnog grada Podgorice (Multimedijalna sala na (II) drugom spratu), sa početkom u 10 sati", navode u saopštenju Glavnog grada.

Nacrt planskog dokumenta dostupan je na sajtu Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine: www.gov.me/mdup/javna-rasprava

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније