Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 05. 2014. 09:38 >> 09:40

BOKA GROUP

1.500 osnovaca u akciji “Golf u školama”

“Golf u crnogorskim školama”, inicijativa u organizaciji kompanije “Boka Group”, dostigla je brojku od 1.500 osnovaca, koji su do sada učestvovali u programu. Iz kompanije kažu da ovo “predstavlja veliki uspjeh, koji zadobija veliku pažnju nove generacije potencijalnih golfera”.

Za septembar najavljuju proširen program koji podrazumijeva lekcije na driving range-u, uz angažman posvećenih profesionalaca, specijalizovanih za treninge juniorskog golfa.

Program, koji je već privukao pažnju Udruženja golf profesionalaca (PGA), “Boka Group” obezbjeđuje besplatno.

Inicijativa se realizuje sa ciljem da se u Crnoj Gori pronađu talenti za golf, uz namjeru da ponudi obuku i stipendira djecu koja imaju potencijal da u budućnosti predstavljaju zemlju na međunarodnoj sceni, navode iz te kompanije.

“Imajući u vidu da je golf olimpijski sport, želja je kompanije da olimpijski golf tim nastupi pod crnogorskom zastavom, kao i da jednoj cijeloj generaciji rekreativaca-amatera približi ovaj sport”, navodi se u saopštenju. 

Kompanija koja gradi prvi crnogorski golf teren sa 18 rupa, finansirala je i posvetila ovaj trenažni paket djeci školskog uzrasta. Od momenta početka inicijative, ekipa je posjetila 15 osnovnih škola, u 11 gradova, tako da je danas broj osnovaca koji su naučili prve golf korake prešao brojku od 1.500.

U programu su do sada učestvovale osnovne škole iz Radovića, Budve, Zelenike, Bijele, Herceg Novog, Risna, Bara, Sutomora, Virpazara, Cetinja, Kotora i Tivta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније