Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 03. 2013. 13:48 >> 20:57
2

SVE VIŠE ISPRAVNOG MLIJEKA

VIDEO: Situacija sa mlijekom se stabilizuje

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja, Petar Ivanović, izjavio je na konferenciji za štampu da se situacija sa mlijekom normalizuje i da se mogu uvoziti ispravne serije.

"Situacija sa mlijekom se stabilizuje, bar kada je u pitanju domaća proizvodnja. Svakog dana sve je više ispravnog mlijeka", kazao je Ivanović

Ispravne serije se mogu uvoziti, kaže ministar, ali prethodno se neispravno mora vratiti ili uništiti kako bi se oslobodio prostor u skladištima.

"Ministarstvo ne odlučuje o uvozu, već to rade distributeri" rekao je Ivanović.

Dobavljači su tek prije tri dana objavili da će se sporno mlijeko vratiti proizvođačima. Za sada je vraćeno 110 tona mlijeka Imlek-a i Šabačke mljekare.

Od 700 tona povučenog mlijeka, 72% je neispravno, potvrdile su analize. U pitanju je uvozno mlijeko.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније