Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 05. 2014. 08:11 >> 08:13
1

SUKOB S UGOSTITELJEM

Napadnut potpredsjednik opštine Budva?

Budvanska policija ispitala je juče potpredsjednika Opštine Budva Ljubomira Filipovića i poznatog budvanskog ugostitelja Gorana Đuričkovića zbog verbalnog sukoba koji se dan ranije dogodio ispred zgrade Skupštine opštine.

 

U tužilaštvu je Vijestima potvrđeno da je policija od njih dvojice uzela izjave, nakon što je Filipović protiv Đuričkovića podnio prijavu zbog prijetnji i napada.

“Oni su izjave dali u policiji. U toku je pretkrivični postupak i spisi predmeta još nijesu proslijeđeni tužilaštvu”, kazao je sagovornik Vijesti.

Inspektori će, nakon što su uzeli izjave, istražiti kako je došlo do svađe između njih dvojice, ali i da li je, osim verbalnog, bilo i fizičkog sukoba.

Prema nezvaničnim informacijama do sukoba između Filipovića i Đuričkovića došlo je zbog ugovora oko ustupanja privremenog objekta u Budvi, koji se nalazi uz lokal “Fishermans”, a kojim gazduje Đuričković.

Sagovornik Vijesti iz tužilaštva kazao je da je Filpovićeva verzija priče da ga je Đuričković napao dobila drugu dimenziju kada su inspektorima izjave dali budvanski ugostitelj i dva svjedoka.

Njih trojica su u policiji optužili Filipovića, koji je potpredsjednik Opštine Budva iz redova Socijaldemokratske partije, da je Đuričkoviću tražio mito, kako bi odobrio njegov zahtjev.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније